Aplikace systému LISp-Miner na data o dopravních nehodách - Potanin, Oleksandr; Rauch, Jan, 1948-; Chudán, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se věnuje aplikaci metod dobývání znalostí z databází (DZD) na otevřená data. Je realizována řešením analytických otázek za pomoci systému LISp-Miner. Otázky se týkají dat o dopravních nehodách v Kanadě. Použitými procedurami k vyřešení analytických otázek je 4ft-Miner, CF-Miner a SD4ft-Miner. Bylo prezentováno a vyřešeno 6 analytických otázek, které představují výsledky práce. Teoretická část práce se zabývá metodikou CRISP-DM, definicí DZD a popisem oblasti praktického využití.
Vedoucí práce: Jan Rauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses