Strategické plánování v neziskové organizaci - Le, Lukáš; Nový, Jan, 1966-; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření strategického plánu v zvolené neziskové orga-nizaci za pomoci využití teoretických znalostí o strategickém plánování. Práce se nejpr-ve věnuje teoretické části z oblasti neziskového sektoru a strategického plánování. V praktické části pak aplikuje metody strategického plánování na vybranou neziskovou organizaci. Provedené analýzy vnitřního i vnějšího prostředí a také vyhotovená SWOT analýza slouží jako základ k vybrání optimální strategie a definování konkrétních stra-tegických cílů.
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses