Zelený marketing ve vybrané společnosti - Coufal, Filip (2021)
Cílem diplomové práce je zmapování řešení zeleného marketingu ve vybraném podnikatelském subjektu. Následné hodnocení jeho činností se zaměřením na uplatňování tohoto marketingu je porovnáváno s konkurencí. Hodnocení se zabývá především prezentací zeleného marketingu na webu a prodejnách. Výsledky hodnocení jsou porovnány s názorem relevantní skupiny zákazníků. V závěru jsou shrnuty poznatky a rovněž nastíněny návrhy na zkvalitnění činnosti v kontextu s tématem diplomové práce v porovnání s konkurenčním prostředím.