Zelený marketing ve vybrané společnosti - Coufal, Filip; Pospíšil, Jan, 1983-; Fiala, Roman, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem diplomové práce je zmapování řešení zeleného marketingu ve vybraném podnikatelském subjektu. Následné hodnocení jeho činností se zaměřením na uplatňování tohoto marketingu je porovnáváno s konkurencí. Hodnocení se zabývá především prezentací zeleného marketingu na webu a prodejnách. Výsledky hodnocení jsou porovnány s názorem relevantní skupiny zákazníků. V závěru jsou shrnuty poznatky a rovněž nastíněny návrhy na zkvalitnění činnosti v kontextu s tématem diplomové práce v porovnání s konkurenčním prostředím.
Vedoucí práce: Jan Závodný Pospíšil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses