Koučink jako nástroj rozvoje - Soukupová, Zuzana; Hejda, Jan, 1955-; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce představuje rozvojovou metodu koučink, a její využití při péči o lidské zdroje podniku. V teoretické části jsou představeny základní pojmy, které se s koučinkem pojí, jako jsou lidské zdroje v podniku, koučink a jeho cíle, nástroje, formy, historie a bariéry. V navazující metodické části je zdůvodněno, proč při sběru dat byly použity dvě metody, a to rozhovory při komunikaci s kouči a dotazníky při komunikaci s klienty. Pomocí rozhovorů došlo k bližšímu poznání „poskytovatelů“ koučování a koučinku samotného. Analýza dotazníkového šetření poukázala na spokojenost klientů s koučinkem, a vlastní uvědomění si užitečnosti metody pro rozvoj pracovníků v organizacích.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses