Ocenění privátní lékařské praxe v ČR - Mašátová, Tereza (2020)
Cílem práce je zhodnocení metod pro ocenění lékařské praxe a aplikace vybraných metod na konkrétní praxi. Hodnota praxe byla vypočtena z dat finanční analýzy a finančního plánu sestaveného na pětileté nadcházející období. Výsledná ocenění jsou provedena pomocí majetkové a výnosové metody. Hodnota vybrané lékařské praxe je k 31.12.2018. Na závěr jsou porovnány získané hodnoty a použité metody ocenění.