Ocenění privátní lékařské praxe v ČR - Mašátová, Tereza; Lešetický, Ondřej; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem práce je zhodnocení metod pro ocenění lékařské praxe a aplikace vybraných metod na konkrétní praxi. Hodnota praxe byla vypočtena z dat finanční analýzy a finančního plánu sestaveného na pětileté nadcházející období. Výsledná ocenění jsou provedena pomocí majetkové a výnosové metody. Hodnota vybrané lékařské praxe je k 31.12.2018. Na závěr jsou porovnány získané hodnoty a použité metody ocenění.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses