Fenomén davového chování ve spotřební kultuře - Sopková, Nicola (2020)
Záměrem této bakalářské práce bylo v teoretické části přiblížit, co je to davové chování a jeho zasazení do online prostředí. Dále online spotřební kultura, socio-technologický kontext a jaký je vliv davového chování na nákup smartphonů. Praktická část práce slouží k ověření VO, že davové chování souvisí se spotřebitelským chováním při nákupu chytrých telefonů. Ovlivňuje jejich chování při nákupu čímž má vliv na celkovou spotřební kulturu.