Fenomén davového chování ve spotřební kultuře - Sopková, Nicola; Šimůnková, Klára; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Záměrem této bakalářské práce bylo v teoretické části přiblížit, co je to davové chování a jeho zasazení do online prostředí. Dále online spotřební kultura, socio-technologický kontext a jaký je vliv davového chování na nákup smartphonů. Praktická část práce slouží k ověření VO, že davové chování souvisí se spotřebitelským chováním při nákupu chytrých telefonů. Ovlivňuje jejich chování při nákupu čímž má vliv na celkovou spotřební kulturu.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses