Influencer marketing "for social good" : Využití influencerů neziskovými organizacemi - Černá, Sára; Šimůnková, Klára; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce propojuje aktuální téma influencer marketingu s problematikou ne-státních neziskových organizací. Teoretická část pojednává o základních pojmech neziskového sektoru v České republice a detailně definuje marketing neziskových organizací včetně nových trendů v této oblasti se zaměřením na influencer marketing. Praktická část zkoumá využívání influencerů jako nástroje marketingové komunikace neziskovou organizací Člověk v tísni, přičemž pomocí smíšeného výzkumu představuje průběh spolupráce s vybraným influencerem a vyhodnocuje efektivitu kampaní se zapojením influencerů.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses