Využívání sociálních sítí jako nástroje k výběru zaměstnanců - Gutwirthová, Renata; Hejda, Jan, 1955-; Ježková Petrů, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce se zabývá využíváním sociálních sítí v personalistice k výběru za-městnanců. Představuje veřejné internetové sociální sítě LinkedIn, Facebook a Twitter. Pozornost je zaměřena na příležitosti, limity, pozitivní a negativní aspekty sociálních sítí, které ovlivňují pracovníky personálních oddělení při výběru zaměstnanců. Pomocí telefonických rozhovorů byly zjišťovány způsoby používání sociálních sítí v personálních odděleních větších firem v Jihočeském kraji.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses