Finanční a nefinanční cíle firmy Rodinného pivovaru BERNARD a.s. - Vránová, Kateřina (2024)
Diplomová práce se zabývá tématem „Finanční a nefinanční cíle firmy Rodinného pivovaru BERNARD a. s.“ Hlavním cílem je zjištění a popis finančních a nefinančních cílů společnosti, jejich vzájemná souvislost a zjištění finanční stability Rodinného pivovaru BERNARD a. s. První část práce obsahuje literární rešerši a vychází z dostupné odborné literatury a dalších zdrojů vztahujících se k tomuto tématu. Ve druhé části diplomové práce je představena společnost a její charakteristika a dále jsou zde analyzovány stanovené výzkumné otázky, které souvisí s hlavním cílem práce. Závěr práce shrnuje zjištěné výsledky a obsahuje návrhy opatření ke zlepšení.