Finanční a nefinanční cíle firmy Rodinného pivovaru BERNARD a.s. - Vránová, Kateřina; Votava, Libor; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zabývá tématem „Finanční a nefinanční cíle firmy Rodinného pivovaru BERNARD a. s.“ Hlavním cílem je zjištění a popis finančních a nefinančních cílů společnosti, jejich vzájemná souvislost a zjištění finanční stability Rodinného pivovaru BERNARD a. s. První část práce obsahuje literární rešerši a vychází z dostupné odborné literatury a dalších zdrojů vztahujících se k tomuto tématu. Ve druhé části diplomové práce je představena společnost a její charakteristika a dále jsou zde analyzovány stanovené výzkumné otázky, které souvisí s hlavním cílem práce. Závěr práce shrnuje zjištěné výsledky a obsahuje návrhy opatření ke zlepšení.
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses