Ochrana spotřebitele a její uplatnění v rámci letecké dopravy - Veselá, Pavla; Hejda, Jan, 1955-; Ježková Petrů, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku ochrany spotřebitele a jejího uplatnění v rámci letecké přepravy osob. Cílem práce je především seznámit spotřebitele s danou problematikou a nastínit možnosti, kde se svých práv mohou tito domáhat a možné návody, kterými se lze při uplatňování práv v letecké dopravě řídit. Pro účely práce byl proveden kvantitativní výzkum ve formě dotazníkového šetření a následná analýza výsledků tohoto šetření. Závěr práce obsahuje podrobný návod, jak na letišti postupovat v případě vzniku škodné události a několik užitečných rad pro cestování letadlem.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses