III. pilíř jako forma finančního zabezpečení na stáří - Šiška, Ondřej; Vopátek, Jiří; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Bakalářská práce se zabývá III. pilířem s vymezením v teoretické části na penzijní při-pojištění se státním příspěvkem a doplňkové penzijní spoření. Mimo obecnou rovinu je na problematiku nahlíženo z pohledu státu, účastníka a zaměstnavatele. Práce se také zabývá poplatky a zhodnocením. V rámci praktické části se porovnává výkon-nost doplňkového penzijního připojištění s podílovými (kolektivními) fondy vybrané společnosti ve 3 modelových situacích, jakožto alternativou v rámci finančního zabez-pečení na stáří.
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses