e-Business v B2B obchodu - Břešťan, Jaroslav; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem této diplomové práce je popsat vznik a vývoj e-business. Zmapovat dosavadní vývoj tohoto odvětví a zaměřit se přitom na oblast B2B, tedy obchodní vztah mezi firemními subjekty. V rámci oblasti e-business se tato práce blíže zaměřuje na e-commerce a popisuje jednotlivé formy B2B e-commerce jako je EDI, internetové obchody, elektronická tržiště a privátní průmyslové sítě. Diplomová práce se také zabývá popisem a analýzou aktuálního stavu e-commerce ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses