Ocenění společnosti Choceňská mlékárna, s.r.o. - Jarkovská, Jarmila; Brabenec, Tomáš; Mahdík, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se věnuje ocenění společnosti Choceňská mlékárna s.r.o., jejím hlavním cílem je stanovení tržní hodnoty z pohledu předpokládaného vlastníka k datu ocenění 01. ledna 2019. Pro ocenění je využita metoda DCF Entity s využitím parametrického vzorce, doplňkově poté metoda tržního porovnání, konkrétně metoda odvětvových násobitelů, spolu s účetní hodnotou na bázi historických cen. Diplomová práce se skládá z praktické části a je rozdělena do sedmi kapitol.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses