Pojištění pracovních agentur - Šilhanová, Zuzana (2020)
Cílem této práce je bližší seznámení s agenturami práce, jejich činností a právní úpravou, se zaměřením na pojištění záruky pro případ úpadku. Všechny poznatky jsou následně shrnuty do modelového příkladu pojištění pracovní agentury včetně všech nezbytných dokumentů.