Pojištění pracovních agentur - Šilhanová, Zuzana; Ducháčková, Eva, 1958-; Štok, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této práce je bližší seznámení s agenturami práce, jejich činností a právní úpravou, se zaměřením na pojištění záruky pro případ úpadku. Všechny poznatky jsou následně shrnuty do modelového příkladu pojištění pracovní agentury včetně všech nezbytných dokumentů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses