Investice do rezidenčních nemovitostí - Šťovíček, Tomáš; Mazáček, David; Chval, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Práce má za úkol čtenáře seznámit s možností investice do nemovitostí. Zabývá se popsáním typů vlastnictví nemovitostí, možnostmi financování, daněmi. V empirické části je uveden příklad investice do konkrétní bytové jednotky, za účelem zajištění příjmu pomocí pronajmutí nemovitosti. Práce srovnává cenu nemovitostí v letech 2017 a 2020, dále pak také porovnává možnost krátkodobého a dlouhodobého pronájmu.
Vedoucí práce: David Mazáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses