Příspěvkové organizace hlavního města Prahy a jejich hospodaření - Horák, Vojtěch (2020)
Bakalářská práce se věnuje hospodaření a financování příspěvkových organizací hlavního města Prahy. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Část teoretická se zabývá příspěvkovými organizacemi zřizovanými územně samosprávnými celky. Část praktická je zaměřena na hospodaření Pražské konzervatoře v letech 2014-2018, analyzuje výsledky hlavní i doplňkové činnosti, využití jejích fondů, přínos při získávání darů, vyjadřuje se k vztahu zřizovatele a organizace a doporučuje větší samostatnost organizace v oblasti hospodaření.