Příspěvkové organizace hlavního města Prahy a jejich hospodaření - Horák, Vojtěch; Sedmihradská, Lucie; Hulínský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce se věnuje hospodaření a financování příspěvkových organizací hlavního města Prahy. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Část teoretická se zabývá příspěvkovými organizacemi zřizovanými územně samosprávnými celky. Část praktická je zaměřena na hospodaření Pražské konzervatoře v letech 2014-2018, analyzuje výsledky hlavní i doplňkové činnosti, využití jejích fondů, přínos při získávání darů, vyjadřuje se k vztahu zřizovatele a organizace a doporučuje větší samostatnost organizace v oblasti hospodaření.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses