Financování státního rozpočtu se zaměřením na instrumenty finančního trhu - Baleka, Karel (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá státním rozpočtem a finančními nástroji užívanými k řízení státního dluhu. Také je v této práci popsán vývoj v čase a struktura státních pokladničních poukázek, střednědobých a dlouhodobých dluhopisů a státních spořících dluhopisů.