Financování státního rozpočtu se zaměřením na instrumenty finančního trhu - Baleka, Karel; Radová, Jarmila; Pecka, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá státním rozpočtem a finančními nástroji užívanými k řízení státního dluhu. Také je v této práci popsán vývoj v čase a struktura státních pokladničních poukázek, střednědobých a dlouhodobých dluhopisů a státních spořících dluhopisů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses