Podnikatelský plán - rozšíření portfolia služeb - Peruth, Milan; Habrmanová, Blanka; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem této diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán pro rozšíření stávající podnikatelské činnosti o provozování autoservisu. Na podnikatelský plán je nahlíženo jak z teoretické, tak praktické stránky. V teoretické části jsou zmíněny veškeré náležitosti podnikatelského plánu a způsoby jeho tvorby. Z teoretického hlediska je taktéž přiblíženo podnikání a dané odvětví, kterého se podnikatelský plán týká. V praktické části pak dochází k samotnému sestavení podnikatelského plánu, který zahrnuje několik analýz a strategií. V závěru je na základě podnikatelského plánu projekt vyhodnocen a je rozhodnuto o jeho možné realizaci.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses