Tvorba systému měřítek výkonnosti a jeho vazba na motivaci pracovníků na příkladu konkrétního podniku - Vinduška, Petr (2020)
Cílem této práce je tvorba systému měřítek výkonnosti s vazbou na motivaci pracovníků v podmínkách konkrétního podniku. V teoretické části jsou shrnuty přístupy pojetí výkonnosti, principy jejího měření a vývojové tendence této disciplíny. Praktická část se pak věnuje kritické analýze nových procesů podniku, které podnik implementoval v rámci realizovaného inovačního projektu. Nové procesy jsou podrobeny detailní analýze, jejíž výstupem je návrh systému měřítek výkonnosti a jeho vazba na motivaci pracovníků sledovaných pracovišť.