Tvorba systému měřítek výkonnosti a jeho vazba na motivaci pracovníků na příkladu konkrétního podniku - Vinduška, Petr; Wagner, Jaroslav, 1977-; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této práce je tvorba systému měřítek výkonnosti s vazbou na motivaci pracovníků v podmínkách konkrétního podniku. V teoretické části jsou shrnuty přístupy pojetí výkonnosti, principy jejího měření a vývojové tendence této disciplíny. Praktická část se pak věnuje kritické analýze nových procesů podniku, které podnik implementoval v rámci realizovaného inovačního projektu. Nové procesy jsou podrobeny detailní analýze, jejíž výstupem je návrh systému měřítek výkonnosti a jeho vazba na motivaci pracovníků sledovaných pracovišť.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses