Podnikatelský plán pro prodej přírodní kosmetiky Letique formou franšízy - Holyansky, Michael; Mareš, Jan, 1986-; Habrmanová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem této práce je vypracovat podnikatelský záměr pro založení firmy Letique přírodní kosmetika s.r.o. formou franšízy a ověřit, zda tento projekt dává z finančního hlediska smysl. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní pojmy, definice a zásady podnikatelského plánu, které slouží jako podklad pro zpracování praktické části práce. Praktickou část tvoří podnikatelský plán pro prodej přírodní kosmetiky Letique formou franšízy. Výsledkem práce je kompletní podnikatelský plán, který má objasnit, zda a za jakých podmínek je možné podnikatelský záměr realizovat. Analýza trhu byla provedena pomocí dotazníkového šetření, jehož výsledky byly analyzovány a popsány v příslušné kapitole. Rovněž byl vypracován finanční plán ve třech variantách (realistická, optimistická, pesimistická).
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses