Analýza logistického řetězce cukráren Delikana - Zavadilová, Hana (2020)
Diplomová práce je věnována logistickému řetězci vybrané společnosti. Hlavním cílem práce je analyzovat logistický řetězec vybrané společnosti v oblasti cukrárenské produkce, blíže popsat jeho jednotlivé části a zhodnotit současný stav. V případě zjištěných nedostatků navrhnout změny. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou za použití literatury popsány jednotlivé části logistického řetězce a jejich charakteristiky. V praktické části je představena zkoumaná společnost a za pomocí nastudovaných poznatku analyzován její logistický řetězec. V závěru je zhodnocena současná situace v dané společnosti, nedostatky současného stavu a dále jsou navrhnuty změny pro lepší postavení v konkurenčním prostředí.