Analýza logistického řetězce cukráren Delikana - Zavadilová, Hana; Mervart, Michal, 1977-; Židová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce je věnována logistickému řetězci vybrané společnosti. Hlavním cílem práce je analyzovat logistický řetězec vybrané společnosti v oblasti cukrárenské produkce, blíže popsat jeho jednotlivé části a zhodnotit současný stav. V případě zjištěných nedostatků navrhnout změny. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou za použití literatury popsány jednotlivé části logistického řetězce a jejich charakteristiky. V praktické části je představena zkoumaná společnost a za pomocí nastudovaných poznatku analyzován její logistický řetězec. V závěru je zhodnocena současná situace v dané společnosti, nedostatky současného stavu a dále jsou navrhnuty změny pro lepší postavení v konkurenčním prostředí.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses