Pojištění záruky - Koňařík, Tomáš; Ducháčková, Eva, 1958-; Štok, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá pojištěním záruky. Tento pojistný produkt se na našem trhu vyskytuje již zhruba 20 let, a přesto o něm není velké povědomí. Také množství informací, které je o tomto druhu pojištění k nalezení v literatuře je velmi malé. Cílem této práce je analyzovat statistická data vztahující se k pojištění záruky za období 2007-2018 na českém pojistném trhu a poskytnout základní přehled o tomto druhu pojištění. Dalším cílem je porovnat bankovní záruku s pojištěním záruky.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses