Dítě jako zákazník - Dosoudil, Christian; Hubinková, Zuzana, 1971-; Soukupová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce je věnovaná tématu Dítě jako zákazník nebo podrobněji Děti jakospecifická skupina nákupní síly. V teoretické části je vymezeno chování zákazníků, přiblíženísi rysů dětského chování a způsoby, jak ho ovlivnit. Dále je zde rozvedena teorie rozhodovánía definice dítěte jako spotřebitele. V druhé praktické části práce je proveden dotazníkovývýzkum, v němž se aplikují nasbírané poznatky z první části. Díky tomuto dotazníku jenasbírán dostatečný výčet informací o rozhodování se dítěte nacházejícím se v procesunakupování v prodejním automatu. Díky těmto poznatkům pak jsou v závěru navrhnutydoporučení pro zvýšení pravděpodobnosti nákupu či zvýšení přitažlivosti zboží pro dětskéhozákazníka.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses