Finanční analýza a finanční plán společnosti MODUS, spol. s r.o. - Horká, Michaela; Staňková, Veronika; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti MODUS, spol. s r. o. mezi lety 2014–2018 a nastínit finanční plán společnosti pro rok 2019. Práce je rozdělena na finanční analýzu a finanční plán. Ve finanční analýze se jednotlivé kapitoly zabývají nejprve stručným metodickým popisem použitých ukazatelů a následně ihned samotnou praktickou aplikací ukazatelů na analyzovanou společnost. V práci je provedeno i srovnání s hlavními konkurenty v odvětví CZ-NACE 27.4 Výroba elektrických osvětlujících zařízení. Na závěr práce obsahuje finanční plán a predikci vývoje společnosti v roce 2019.
Vedoucí práce: Veronika Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses