Koncept Urban Consolidation Centre a klíčoví stakeholdeři vzhledem k nastavování jeho parametrů - Fuchs, Jakub; Šebesta, Michal; Voznička, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato práce se zabývá konceptem Urban Consolidation Centre (UCC) v kombinacis cargo bikes. Zaměřuje se na stakeholdery konceptu a na faktory úspěchu UCC přizapojení balíkových společností.V rámci teoretického základu je navázáno na obecné poznání o konceptu UCC odroku 2005. Je definován rozdíl mezi UCC, Micro Consolidation Centre (MCC) a MobileDepot (MD) a jsou shrnuty faktory úspěchu konceptu.Stěžejní částí práce je provedená analýza stakeholderů konceptu UCC. Jsoudefinováni klíčoví stakeholdeři konceptu, kteří jsou klasifikováni dle významu na základěteorie stakeholderů. Dále jsou doplněné nebo vyvrácené faktory úspěchu UCCv kombinaci s cargo bikes a navrhnuty faktory nové. Faktory úspěchu jsou zdeanalyzovány vůči balíkovým společnostem jako uživatelům konceptu.Dodatečným výstupem práce je návrh následujícího postupu v konkrétnímprojektu MCC v Praze. Součástí je i popis možných scénářů rozhodnutí zadavateleprojektu.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses