Analýza faktorů ovlivňujících prodej kosmetiky v online prostředí - Frauenterková, Iveta; Machek, Martin; Oberreiter, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této diplomové práce je analyzovat, jak kvalita poskytovaných zalistovacích podkladů ovlivňuje prodeje vybraných kosmetických produktů v partnerských e-shopech.Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se soustředí na definici e-commerce, porovnání e-commerce v České republice a ve světě a beauty sektor v České republice. Další částí je definice faktorů ovlivňujících prodej kosmetiky na internetu z pohledu dodavatele výrobku a B2C prodejce. Praktická část pak vychází z dotazníku, který měl za cíl zjistit faktory, které ovlivňují nakupující při nákupu kosmetiky na internetu. Druhou částí praktické části byla analýza klientských dat, která měla za cíl porovnat poznatky získané z dotazníku s reálnými daty.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses