Online marketingová komunikace vybrané firmy na trhu jezdeckých potřeb pro koně - Swami, Tommy (2020)
Cílem této práce je zhodnotit aktuální online marketingovou komunikaci vybrané firmy, její význam a využití na trhu jezdeckých potřeb. V teoretické části jsou nastíněny všechny klíčové pojmy a využité marketingové kanály ve vztahu k analyzované firmě. Praktická část se věnuje analýze trhu, konkurence a témat prostřednictvím analytické platformy WebMedea, která na základě dat ukazuje pohled na tento specifický trh. Rovněž jsou analyzovány jednotlivé využité marketingové kanály firmy prostřednictvím příslušných analytických nástrojů a samotný web firmy. Práce je doplněna daty z dotazníkového šetření, které ilustruje chování spotřebitelů v tomto segmentu na českém trhu. Závěr práce obsahuje zhodnocení analyzovaných dat a strategická východiska pro další propagaci firmy.