Online marketingová komunikace vybrané firmy na trhu jezdeckých potřeb pro koně - Swami, Tommy; Stříteský, Václav; Navrátil, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této práce je zhodnotit aktuální online marketingovou komunikaci vybrané firmy, její význam a využití na trhu jezdeckých potřeb. V teoretické části jsou nastíněny všechny klíčové pojmy a využité marketingové kanály ve vztahu k analyzované firmě. Praktická část se věnuje analýze trhu, konkurence a témat prostřednictvím analytické platformy WebMedea, která na základě dat ukazuje pohled na tento specifický trh. Rovněž jsou analyzovány jednotlivé využité marketingové kanály firmy prostřednictvím příslušných analytických nástrojů a samotný web firmy. Práce je doplněna daty z dotazníkového šetření, které ilustruje chování spotřebitelů v tomto segmentu na českém trhu. Závěr práce obsahuje zhodnocení analyzovaných dat a strategická východiska pro další propagaci firmy.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses