Analýza (ne)spokojenosti zaměstnanců Skupiny s cílem odhalit důvody k odchodu - Poživilová, Michaela (2020)
Tato diplomová práce byla napsána s cílem zjistit úroveň spokojenosti zaměstnanců a odhalit důvody, které by mohli vést k jejich odchodu ze Skupiny. Úroveň spokojenosti byla zjišťována pomocí dotazníku s částí JDI (Job Descriptive Index) a částí zjišťující důvody k odchodu, analýzou dotazníkového šetření II a také individuálními rozhovory s klíčovými zaměstnanci Skupiny. Sesbíraná data pak byla zpracována vhodnými statistickými metodami a vyhodnocena podle předem naplánované metodiky. Individuální rozhovory pak vycházeli z výsledků dotazníkového šetření a utlumily tak částečně limity dotazníkového šetření. Závěry diplomové práce poukazují na to, že zaměstnanci Skupiny jsou spíše spokojení v práci, a to i přes důsledky pandemie Covid-19. Zejména spokojeni jsou zaměstnanci Skupiny se svými kolegy, se kterými tvoří velmi silnou a přátelskou komunitu.