Aplikace inovačních metod v digitálním prostředí - Lískovec, Lukáš (2020)
Práce se v rámci teoretické části zabývá konceptem inovačních metod. Zejména metodou Lean Startup a metodou Design Thinking. Hlavním cílem práce je přinést důkaz, že i s téměř žádným rozpočtem a žádnou expertní skupinou zaměstnanců je možné aplikovat inovační metody rychle a efektivně. Klíčovou částí praktické části tvoří testování uživatelské použitelnosti. Následně se body frustrace uživatelů zpracovali do přehledných empatických map a kategorizací problémů. Z těchto vstupních dat byly následně vytvořeny hypotézy pro testování s využitím efektivních iterací A/B testování. V závěru práce je představen souhrn dalších doporučení pro testované projekty.