Aplikace inovačních metod v digitálním prostředí - Lískovec, Lukáš; Andera, Michal, 1984-; Prokýšek, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Práce se v rámci teoretické části zabývá konceptem inovačních metod. Zejména metodou Lean Startup a metodou Design Thinking. Hlavním cílem práce je přinést důkaz, že i s téměř žádným rozpočtem a žádnou expertní skupinou zaměstnanců je možné aplikovat inovační metody rychle a efektivně. Klíčovou částí praktické části tvoří testování uživatelské použitelnosti. Následně se body frustrace uživatelů zpracovali do přehledných empatických map a kategorizací problémů. Z těchto vstupních dat byly následně vytvořeny hypotézy pro testování s využitím efektivních iterací A/B testování. V závěru práce je představen souhrn dalších doporučení pro testované projekty.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses