Návrh marketingové strategie pro společnost Wondersis s.r.o. - Tran, Thuy Trang (2020)
Tato diplomová práce se zabývá společností Wondersis, která na český trh dováží korejskou kosmetiku. Hlavním cílem práce je pro tuto společnost navrhnout vhodnou marketingovou strategii. Práce je tvořena dvěma částmi, první část je zaměřena na teoretické znalosti, kde autorka popisuje jednotlivé oblasti marketingu. Poznatky z první část jsou použity pro analyzování marketingu ve společnosti Wondersis, a to zejména prostředí podniku a jeho marketingového mixu. Vlastní výzkum je tvořen kvalitativní i kvantitativní složkou. Na základě výsledků marketingové analýzy společnosti a empirického výzkumu byly společnosti Wondersis doporučeny návrhy ke zlepšení.