Podnikatelský plán – Přírodní brčka jako alternativa k plastovým brčkům - Váhala, Filip (2020)
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu zabývající se prodejem a distribucí přírodních produktů jako alternativ k jednorázovým plastům. Jedná se o aktuální problematiku jak v rámci znečištění planety, tak v rámci přijaté směrnice Evropské unie o zákazu jednorázových plastů. Práce se skládá ze tří částí. Teoretická část definuje podnikatelský plán a zabývá se strukturou a nástroji podnikatelského plánu. V metodologické části práce je popsán výzkum, který byl poté aplikován v praktické části. Jedná se o dotazníkové šetření. V praktické části je již kompletně zpracovaný podnikatelský plán s využitím primárních i sekundárních zdrojů na základě teoretického základu.