Podnikatelský plán – Přírodní brčka jako alternativa k plastovým brčkům - Váhala, Filip; Habrmanová, Blanka; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu zabývající se prodejem a distribucí přírodních produktů jako alternativ k jednorázovým plastům. Jedná se o aktuální problematiku jak v rámci znečištění planety, tak v rámci přijaté směrnice Evropské unie o zákazu jednorázových plastů. Práce se skládá ze tří částí. Teoretická část definuje podnikatelský plán a zabývá se strukturou a nástroji podnikatelského plánu. V metodologické části práce je popsán výzkum, který byl poté aplikován v praktické části. Jedná se o dotazníkové šetření. V praktické části je již kompletně zpracovaný podnikatelský plán s využitím primárních i sekundárních zdrojů na základě teoretického základu.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses