Finanční analýza společnosti CHOCOLAND, a.s. - Pošmurová, Jana; Václav, Filip; Mašek, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je pomocí finanční analýzy zhodnotit finančního zdraví společnosti CHOCOLAND, a. s. za období 2014–2018 a výsledné závěry porovnat s konkurenčními podniky. Práce je kombinací metodické a praktické části. V metodické části jsou nadefinované základní pojmy finanční analýzy a jsou zde popsané jednotlivé postupy, metody a vzorce. V návaznosti na vymezení jsou jednotlivé ukazatele prakticky aplikovány a pomocí vhodné interpretace srovnány s konkurenčními společnostmi.
Vedoucí práce: Filip Václav
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses