Využitelnost a výhody navržené paušální daně - Fučíková, Klára (2020)
Bakalářská práce analyzuje finanční dopad návrhu Ministerstva financí na změny institutu paušální daně pro podnikatele a živnostníky z řad OSVČ. Zaměřuje se na důsledky paušálního režimu na disponibilní příjmy zúčastněných poplatníků. Cílem práce je zhodnotit využitelnost a výhodnost případné participace poplatníků na paušálním režimu oproti stanovení daně standardním způsobem.