Využitelnost a výhody navržené paušální daně - Fučíková, Klára; Klazar, Stanislav, 1974-; Kudrna, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce analyzuje finanční dopad návrhu Ministerstva financí na změny institutu paušální daně pro podnikatele a živnostníky z řad OSVČ. Zaměřuje se na důsledky paušálního režimu na disponibilní příjmy zúčastněných poplatníků. Cílem práce je zhodnotit využitelnost a výhodnost případné participace poplatníků na paušálním režimu oproti stanovení daně standardním způsobem.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses