Vztah studia v zahraničí a rozvoje vybraných dovedností a kariérních očekávání studentů VŠE - Usťužina, Olga; Jarošová, Eva, 1955-; Motlová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce se věnuje problematice dopadů studijních pobytů v zahraničí na osobní rozvoj a kariérní očekávání studentů VŠE. Cílem je zjistit, jestli existuje vztah mezi absolvováním zahraničního studijního pobytu a rozvojem vybraných dovedností a kariérními očekáváními u studentů Vysoké školy ekonomické v Praze. Teoretická část obsahuje základní poznatky k tématu, rozbor literatury a propojení výzkumu s pracemi jiných autorů. V metodické části jsou popsány užívané metody výzkumu. V praktické části jsou analyzována data, vycházející z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou představeny výsledky výzkumu, ze kterých lze učinit závěr, že studenti, kteří absolvovali studijní pobyt v zahraničí, zvládají stres i time management lépe, než studenti, kteří studijní pobyt neabsolvovali a zároveň mají i vyšší průměrné platové očekávání.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses