Návrh marketingové strategie značky VINTAGE by Comtessa - Djukič, Irina; Mareš, Jan, 1986-; Špaček, Miroslav, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Hlavním cílem diplomové práce je sestavení komplexní marketingového strategie se zaměřením na prvek komunikace pro oděvní prodejnu VINTAGE by Comtessa. Teoretická část představuje úvod do problematiky v rychloobrátkové módě a popisuje metody využité v praktické části. Praktická část počínaje analýzou vnějšího prostředí nové prodejny VINTAGE by Comtessa, pokračuje detailní analýzou STP modelu, která vychází z dat získaných dotazníkovým šetřením a je uzavřena analýzou marketingového mixu vycházející z interních dat poskytnutých společností Comtessa. Na základě daných informací byla navržena komplexní marketingová strategie, která bude schopna generovat společnosti kladný zisk do 5 měsíců od jejího využití.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses