Analýza MHD v Mladé Boleslavi - Jandová, Věra (2020)
Cílem diplomové práce je analýza městské hromadné dopravy ve městě Mladá Boleslav. Práce je rozdělena do dvou základních částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a definice, které se týkají dopravy a městské hromadné dopravy obecně. Druhá část je zaměřena na analýzu městské hromadné dopravy města. Na základě výsledků analýzy jsou v poslední části shrnuty návrhy a opatření, které by mohly pomoci ke zkvalitnění systému MHD v Mladé Boleslavi.