Ocenění podniku Letiště Praha, a.s. - Gorbushina, Lidiia; Dvořák, Jan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Diplomová práce na téma „Ocenění Letiště Praha a.s.“ je rozdělena do pěti částí. První je věnována popisu společnosti. Dále následuje provedení finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví firmy, porovnání s konkurencí. V třetí části je popsána strategická analýza podniku a relevantního trhu. Ve čtvrté časti jsou prognózovány generátory hodnoty zakončené sestavením finančního plánu podniku. Dále je provedeno ocenění výnosovou metodou DCF Entity a porovnání výsledku s finální hodnotou dle metody srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Jan Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses